hoofdkussen visco line

hoofdkussens

Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw

Onze memory foam neksteun hoofdkussens met verkoelende gel bieden door hun uitgekiende vorm een uitstekend comfort. Ze zijn ideaal om nekpijn en transpireren te voorkomen en te verhelpen. Visco memory schuim is origineel ontwikkeld door nasa in de jaren '60 om de lastdruk op nek- en rugwervels die astronauten gedurende de lancering en landing ondervonden te verminderen. Vanwege die bijzondere kwailiteiten van dit schuim wordt het nu ook toegepast in tal van produkten. Wij heben hiervan gebruik gemaakt en mede op basis van orthopedische onderzoekgegevens ontwikkeld. Dit schuim reageert op lichaamstemperatuur maar voelt niet warm aan en neemt gedurende gebruik de volledige vorm van het lichaam aan. Het ondersteund nek en schouders en laat de spieren rusten. Na gebruik neemt het schuim keer op keer haar oorspronkelijke vorm weer aan. De kwaliteit van dit schuim alsook de anatomische vorm zorgen voor een optimale ontstpanning tijdens de slaap. Het schuim is hygiënisch en veroorzaakt geen allergieën. Overtrokken in een dubbele  luxe uitvoering en is voorzien van een ritssluiting en wasbaar op 40 graden.

hoofdkussen visco line

hoofdkussens

Visco Line

Ons Ortho-Pillow neksteun hoofdkussens bieden door hun uitgekiende vorm een uitstekend comfort. Ze zijn ideaal om nekpijn te voorkomen en te verhelpen. Visco memory schuim is origineel ontwikkeld door nasa in de jaren '60 om de lastdruk op nek- en rugwervels die astronauten gedurende de lancering en landing ondervonden te verminderen. Vanwege die bijzondere kwailiteiten van dit schuim wordt het nu ook toegepast in tal van produkten. Wij heben hiervan gebruik gemaakt en mede op basis van orthopedische onderzoekgegevens ontwikkeld. Dit schuim reageert op lichaamstemperatuur en neemt gedurende gebruik de volledige vorm van het lichaam aan. Het ondersteund nek en schouders en laat de spieren rusten. Na gebruik neemt het schuim keer op keer haar oorspronkelijke vorm weer aan. De kwaliteit van dit schuim alsook de anatomische vorm zorgen voor een optimale ontstpanning tijdens de slaap. Het schuim is hygiënisch en veroorzaakt geen allergieën. Overtrek is voorzien van een ritssluiting en wasbaar op 40 graden.


hoodkussen elsach

hoofdkussens

Medisch box kussen

Dit medisch box kussen zorgt voor een uitstekende ondersteuning van het hoofd en staat daarom garant voor een goede nachtrust. De synthetische vulling is stofvrij, huismijt werend, geurloos en daarom zeer geschikt voor allergische mensen. Dankzij de rits kan de stevigheid van het kussen eenvoudig worden aangepast, wil je ze iets zachter, kun je er wat uithalen. Het kussen is zeer gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig opschudden af en toe even wassen en drogen in de droogtrommel is voldoende. 

Tijk: 100% perkal katoen

Vulling: Polyesther bolvezel 900 gram


hoofdkussen voor kinderen

hoofdkussens

Hoofdkussen voor kinderen

  • Zachte soepele geweven tijk.
  • Hygiënisch en anti-allergisch.
  • Wasbaar op 40°graden.

 


Vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren.

RSC-SLAAPCOMFORT, DE SLAAPSPECIALIST BIJ UITSTEk

Hoofdkussens

◆◆◆

bed

hoofdkussen ganzendons

hoofdkussens

Elegans Ganzendons kussen

Het ultieme gevoel van slapen op dons...zalig zacht, knuffelbaar en goed ondersteunend. Elegans donsveertjes worden handmatig en op een milieuvriendelijke wijze verzameld, de ganzen/eenden die op speciale farms gefokt worden en daar ook geheel vrij opgroeien in hun natuurlijke omgeving, wat ook de kwaliteit van de elegans donsveertjes enorm bevorderd. Alleen het beste is goed genoeg voor elegans produkt, vandaar dat ook de tijk van ons produt uitsluitend verwaardigd wordt van een zeer hoge kwaliteit en donsdicht geweven perkal kartoen. Perkal katoen is bovendien zeer duurzaam en uitermate goed te reinigen.


Vulling: ca 1400 gram, 15% dons - 85% veertjes.
Tijk: 100% perkal katoen

hoofdkussens

  • Synthetisch: Zijn zachter en wasbaar, goed ondersteunend en volledig anti-allergisch.

  • Dons: Zalig zacht en knuffelbaar, goed ondersteunend.
  • Visco line: Onze Ortho Pillow neksteun hoofdkussens bieden door hun uitgekiende vorm een uitzonderlijk comfort. Ze zijn ideaal om nekpijn te voorkomen en te verhelpen.
  • Kinderkussens: Zachte soepele geweven tijk, hygiënisch en anti-allergisch, wasbaar op 40 graden.

hoofdkussen balinda

hoofdkussens

Kussen Balinda

Een heerlijk comfortabel hoofdkussen voor een optimale ondersteuning en vochtregulatie. De gesilliconiseerde 3-demensionale bolletjes-vezel voelt zacht en soepel aan en is vrijblijvend veerkrachtig. De bolletjes vezelis anti-allergisch en reukloos. Het kussen is voorzien van een rits waardoor u de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen. Uitermate geschikt voor allergische personen. 


Tijk: 100% fijne perkal katoen
Vulling: 3-dimensionele bolletjes vezel.


hoofdkussen ganzendons

hoofdkussens

Eco box kussen

Het eco box kussen zorgt voor de juiste ondersteuning bij rug en zijslapen. Dit kussen voorkomt nek- en hoofdpijnklachten. Tevens wordt de schouderholte mooi opgevuld en zorgt voor een correcte antomische ligging. Dit kussen is stofvrij en uitermate geschikt voor allergische personen. Het kussen is voorzien van een rits waardoor u de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen.


Vulling: 1250 gram, gesiliconiseerde vezelbolletjes
Tijk: 100% satijn  katoen


hoofdkussen ganzendons

hoofdkussens

Support-mix kussen

Een stevig hoofdkussen dat uitermate geschikt is voor de zijslaper en voor degene die graag een wat steviger hoofdkussen wenst. Dit box model hoofdkussen met opstaande rand en unieke vulling van 3D-vezelbolletjes en latex staafjes zorgt voor een comfortabel, vormvast en perfect ondersteunend slaapcomfort. Het hoofdkussen is voorzien van een rits waardoor u de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen. De tijk is geheel doorgestikt met zuivere katoen voor een optimale ventilatie en vochtopname.


Vulling: 1100 gram 3D-bolletjesvezel (70%) gemixed met zuivere lates sticks (30%)
Tijk: 100% fijne percal katoen